Menu

Over ons

Wat leuk dat je interesse hebt in onze diensten.

Laat ik mij eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Wynold Dijkstra. In augustus 2010 ben ik gestart met Groene Hart Juristen. Nadat ik in Utrecht ben afgestudeerd met mijn mastertitel heb ik lange tijd als jurist voor mijzelf gewerkt. Naarmate de jaren verstreken kwamen er steeds meer rechtsvragen uit verschillende rechtsgebieden. Mijn mening is dat het belangrijk is om je als jurist te specialiseren in een bepaald rechtsgebied. Om iedereen toch van dienst te kunnen zijn heb ik een team van ZZP specialisten samengesteld om je te kunnen helpen. Dit Groene Hart Juristen team met een uitermate hoge klanttevredenheid is de afgelopen jaren stevig gegroeid en heeft een solide basis zodat je bij ons aan het juiste adres bent. Mocht je om wat voor reden een advocaat nodig, klop gerust bij ons aan. Naast ons juristenteam werken wij samen met een team van advocaten, onze vaste deurwaarder of verwijzen wij je door naar de juiste specialist.

Wel eens nagedacht over ons juridisch abonnement? Uw abonnement geeft per kalendermaand recht op 1 uur gratis bijstand binnen de gekozen modules. Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van € 130,- (i.p.v. € 150,-) ex BTW voor ondernemers en voor particulieren geldt een gereduceerd uurtarief van € 110,- (i.p.v. € 130,-) ex BTW. Uw korting bedraagt € 20,- per uur tegen een abonnement vanaf € 9,50,-.

Ons kantoor is gevestigd aan de Hanzeweg 10, 2803MC Gouda. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en direct gevestigd aan de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid in het geval u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wilt u ons alsnog beter leren kennen in een kennismakingsgesprek. Wij maken graag een afspraak met u en de koffie of thee staat voor u klaar.

mr. W.O. (Wynold) Dijkstra

Onze experts

mr. W.O. (Wynold) Dijkstra

Jurist

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief