Menu

Blog

verkeer en letsel
Een ongeluk op de A12 met letsel. Hulp bij verkeer en letsel.

Frits Spits remde voor de rood opdoemende achterlichten op de A12 richting Den Haag. Verderop was door plotselinge hagel een aanrijding gebeurd. Hoewel Frits goed oplette in het verkeer deed... lees meer »

Groene Hart Juristen in het nieuws

Forse groei Groene Hart Juristen tijdens corona. Geschreven door INTO business Gouda Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021 om 09:03 Voor de publicatie op Gouda INTO Business kunt u hier klikken... lees meer »

Mediation helpt boosheid vruchtbaar te maken

Mediation helpt boosheid vruchtbaar te maken Boosheid is een pittige emotie die jou aanmoedigt in beweging te komen. Boosheid en irritatie leidt vaak tot verwijdering: tot vluchten, vechten of bevriezen.... lees meer »

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag Hulp bij ontslag is belangrijk omdat u anders uw WW-rechten kunt verspelen. Of u krijgt een lagere Transitievergoeding dan waar u recht op heeft. Of u aanspraak... lees meer »

Onrechtmatige hinder van bomen van buren

Onrechtmatige hinder: lichtontneming in uw woning door hoge boom Voor veel mensen zijn bomen een groot goed en daar is op zich niets mis mee want bomen hebben in de... lees meer »

Schade aan uw woning door verbouwing bij de buren. Tips vooraf

Schade aan uw woning na een verbouwing bij de buren. Wat kunt u vooraf doen om u zo goed mogelijk in te dekken? bouwschade – scheuren in muren – bewijzen... lees meer »

Mediation bij burengeschil
Mediation bij burengeschil

Mediation bij burengeschil Het is weer tijd om in de achtertuin of op het balkon te zitten nu de zon volop schijnt en de temperaturen aangenaam oplopen. Door het coronavirus... lees meer »

Juridische zaken goed geregeld met abonnement bij Groene Hart Juristen

Huurder van een pand? Medewerkers in dienst? Onbetaalde facturen? Ondernemers staan voor dagelijkse beslissingen die juridische consequenties kunnen hebben. Soms wil je gewoon even overleggen met een jurist en checken... lees meer »

Juridisch advies in abonnementsvorm

Veel middeninkomens vallen tussen de wal en het schip als het gaat over het verzekeren van rechtsbijstand in het geval van een particulier of zakelijk juridisch geschil. Het juridisch abonnement... lees meer »

verborgen gebreken
Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus?

Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus? Welke mogelijkheden heeft u? Sinds de sluiting van horeca, kinderdagverblijven en vele andere winkels ontvangen wij veel vragen over huurbetalingen. Dit is ook logisch.... lees meer »

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Meer over
Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief