Menu

Blog

Onrechtmatige hinder van bomen van buren

Onrechtmatige hinder: lichtontneming in uw woning door hoge boom Voor veel mensen zijn bomen een groot goed en daar is op zich niets mis mee want bomen hebben in de... lees meer »

Schade aan uw woning door verbouwing bij de buren. Tips vooraf

Schade aan uw woning na een verbouwing bij de buren. Wat kunt u vooraf doen om u zo goed mogelijk in te dekken? bouwschade – scheuren in muren – bewijzen... lees meer »

Mediation bij burengeschil
Mediation bij burengeschil

Mediation bij burengeschil Het is weer tijd om in de achtertuin of op het balkon te zitten nu de zon volop schijnt en de temperaturen aangenaam oplopen. Door het coronavirus... lees meer »

Juridische zaken goed geregeld met abonnement bij Groene Hart Juristen

Huurder van een pand? Medewerkers in dienst? Onbetaalde facturen? Ondernemers staan voor dagelijkse beslissingen die juridische consequenties kunnen hebben. Soms wil je gewoon even overleggen met een jurist en checken... lees meer »

Juridisch advies in abonnementsvorm

Veel middeninkomens vallen tussen de wal en het schip als het gaat over het verzekeren van rechtsbijstand in het geval van een particulier of zakelijk juridisch geschil. Het juridisch abonnement... lees meer »

Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus?

Recht op huurprijsvermindering rondom het coronavirus? Welke mogelijkheden heeft u? Sinds de sluiting van horeca, kinderdagverblijven en vele andere winkels ontvangen wij veel vragen over huurbetalingen. Dit is ook logisch.... lees meer »

Maatregelen bij GHJ omtrent Corona

De uitbraak van het coronavirus noodzaakt ons om maatregelen te treffen om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen. Groene Hart Juristen blijft operationeel en u kunt met... lees meer »

Schade door bouwwerkzaamheden aan panden door aannemer en de nulmeting

Voorzorgsmaatregelen tegen bouwschade. Vooraf uzelf indekken. Is dat mogelijk? Bouwschade aan uw pand en de nulmeting. Tegenover uw pand wordt er gebouwd of gesloopt. Een aannemer die werkzaamheden verricht op... lees meer »

Gratis vaststellingsovereenkomst laten controleren

  Gratis uw vaststellingsovereenkomst laten beoordelen. Dat kan! Als wij uw concept hebben ontvangen dan kunnen wij namelijk in contact treden met uw werkgever en zullen wij een vergoeding van... lees meer »

Actie!!! Steun een goed doel en ontvang gratis algemene voorwaarden t.w.v. €499,00 bij een juridisch abonnement. Mis deze kans niet! Actie eindigt 30 september 2017

Nog nooit eerder hebben wij zo’n scherpe actie gehad voor ondernemers waarbij u ook nog eens een goed doel steunt. Sluit nu een juridisch abonnement af en wij stellen gratis... lees meer »

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Meer over
Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief