Menu

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag

Hulp bij ontslag is belangrijk omdat u anders uw WW-rechten kunt verspelen. Of u krijgt een lagere Transitievergoeding dan waar u recht op heeft.

Of u aanspraak kunt maken op een WW-uitkering hangt af of u zelf ontslag heeft genomen of dat u bent ontslagen. Als u zelf ontslag heeft genomen dan bent u verwijtbaar werkloos. Als u wordt ontslagen dan heeft u in de meeste gevallen kans op een Transitievergoeding. U ontvangt dan een vaststellingsovereenkomst met een voorstel van de werkgever voor een einde van het dienstverband. In dat geval is er sprake van ontslag. Het dienstverband eindigt met wederzijds goedvinden. Groene Hart Juristen adviseert u in dat geval om hulp bij ontslag te zoeken.

Om de juiste Transitievergoeding te berekenen kunt u niet altijd uitgaan van het laatst verdiende loon. Als u ziek bent geworden krijgt u meestal minder loon. De vraag is dan of de werkgever een goede berekening maakt ten opzicht van het loon dat u verdiende voordat u ziek was of nadat u ziek was.

mr. Sandberg-Nelemans is een van onze arbeidsrechtspecialisten die werkzaam is voor Groene Hart Juristen en u graag verder helpt.

U kunt ook ontslagen worden omdat er een reorganisatie binnen het bedrijf plaatsvindt. Meestal ontvangt u dan naast uw vaststellingsovereenkomst een sociaal plan. De juristen van Groene Hart Juristen kunnen het voorstel controleren of voor u onderhandelen voor een hogere ontslagvergoeding. In 90% van de gevallen lukt dit. Rechtshulp bij ontslag is erg belangrijk. Teken dan ook nooit zomaar iets. Bij Groene Hart Juristen krijgt u direct hulp en rekenen wij vaste tarieven. Meld uw geschil kosteloos bij ons.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

088 11 65 500

Onze voordelen

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Heeft u een geschil?

Meld kosteloos uw geschil

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief