Menu

Stel uw pakket samen

Als ondernemer of als bedrijf.

Kies uit onderstaande modules de modules die u wenst op te nemen in uw juridisch abonnement. U kunt uw abonnement te allen tijde uitbreiden of ons vragen om een maatwerk oplossing. Uw abonnement geeft per kalendermaand recht op 1 uur gratis bijstand binnen de gekozen modules. En heeft uw kwestie meer dan 1 uur nodig, dan bieden wij een korting van € 30,- op ons uurtarief.

U en uw werknemers zullen een groot voordeel vinden in onze rechtsbijstand. Sluit nu online af.

Gereduceerd uurtarief

Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van €130,- (i.p.v. €160,-) exclusief btw. Zo profiteert u voor een vast laag bedrag per maand sowieso elke maand van een korting van € 130,- en daarnaast ook nog van een korting van € 30,- per uur.

Voorbeeld
Binnen uw juridisch abonnement heeft u gekozen voor de modules (ver)huur, personeel en bedrijfsvoering. U wilt een medewerker ontslaan. Onze opdracht is het opstellen van een ontslagbrief en hier zijn we 2,5 uur mee bezig. In deze situatie wordt er 1 uur vergoed en voor de resterende tijd geldt een uurtarief van € 130,- (i.p.v. € 160,-) ex btw.

* De vergoeding van 60 minuten kan niet worden opgespaard en de korting op het uurtarief geldt alleen binnen de gekozen modules.

Maandelijkse betaling

Het honorarium, en eventuele kosten in uw dossier, worden maandelijks in rekening gebracht. Wij helpen u graag. In tegenstelling tot verzekeraars sluiten wij geen lopende zaken uit. U bent dus echt vrij in het samenstelling van uw juridisch abonnement. Toch liever geen abonnement? Eenmalig gebruik maken van onze diensten kan uiteraard ook. U betaalt dan wel het reguliere uurtarief van € 160,- exclusief btw.

Na verzending van uw abonnement-aanvraag ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Na invulling en ondertekening van het aanvraagformulier en de SEPA incasso uit de e-mail is uw abonnement geldig. 

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief