Menu

Incasso

Inschakelen incassobureau

Een incassobureau schakelt u in als een bedrijf of een persoon u niet betaalt terwijl dat wel zou moeten. Groene Hart Incasso incasseert graag uw vordering wanneer u niet wordt betaald.

  • wij gaan direct aan de slag
  • ruim 10 jaar ervaring
  • effectief incasseren
  • wij leveren maatwerk
  • korte lijnen met uw jurist

Hoe werkt het?

Bij een incasso maken wij onderscheid tussen bedrijven en particulieren.

Bedrijven

Zodra uw factuur aan een bedrijf is komen te vervallen kunt u een incassovordering bij ons indienen. Dan gaan wij binnen 24 uur voor u aan de slag om uw openstaande bedrag effectief te incasseren.

Particulieren

Als u een vordering heeft op een particulier dan hebben wij te maken met de Wet Incasskosten (WIK). Dan geldt een staffelmethode. Dan versturen wij een wik brief waarin wij de wet in acht zullen nemen. Hieronder treft u een overzicht aan van de staffelmethode zodat u uw buitengerechtelijke kosten kunt berekenen.

Kosten

Veel incassobureaus spreken over ‘no cure, no pay’. Dit betekent in het kort dat zij geen incassok0sten rekenen zolang zij zelf geen geld incasseren. Wij rekenen 15% incassokosten over het bedrag dat wij incasseren. Dat doen andere incassobureaus ook maar een groot verschil is dat zij dit in kleine lettertjes vermelden en wij hier op een transparante manier helder over zijn.

In ons incassotraject verhalen wij buitengerechtelijke kosten en wettelijke rente op uw debiteur. Zo verhalen wij de kosten die u maakt op uw debiteur.

Onze juristen incasseren snel en effectief uw vordering. Hoe sneller u erbij bent, hoe sneller een debiteur betaalt, zo is gebleken uit psychologisch onderzoek.

Groene Hart Rechtsbijstand

Onze rechtsbijstand is een unieke dienstverlening waarbij het recht toegankelijk en bereikbaar wordt gemaakt voor ondernemers en particulieren. Zo biedt Groene Hart Rechtsbijstand een incassomodule aan waarbij u direct veel voordeel geniet tegen een maandelijks laag bedrag. Wilt u meer weten over onze rechtsbijstand dan kunt u hier klikken.

Direct uw zaak melden

Wilt u direct uw kosteloos bij ons aanmelden. Zodra u uw zaak heeft aangemeld nemen wij contact met u op.

Meld hier kosteloos uw geschil en u kunt direct uw stukken uploaden. Wij nemen snel contact met u op.

 

Meer informatie over incasso's? Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief