Menu

ZZP’ers

Geen VAR meer, wat nu?

Begin 2016 is de wetgeving omtrent het inhuren van zzp’ers gewijzigd en is de Verklaring arbeidsrelatie (VAR) afgeschaft. Om te voorkomen dat de Belastingdienst achteraf hoge kosten bij u in rekening brengt, is het een must om een juridisch correcte overeenkomst tot opdracht aan te gaan.

Overeenkomst tot opdracht

Onze juristen helpen ondernemers en zzp’ers in elke branche bij het opstellen of controleren van een overeenkomst tot opdracht. Zij zorgen ervoor dat de reglementen van de Belastingdienst in acht worden genomen. Neem gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Inhuren ZZP'ers?

Het is belangrijk om juridische zaken rondom het inhuren van ZZP’ers goed te regelen. Groene Hart Juristen helpt en adviseert bij het opstellen van de juiste overeenkomst. Meer informatie? Neem contact op met één van onze juristen.

Wij helpen bij:

  • Opstellen overeenkomst tot opdracht
  • Advies m.b.t. de wet DBA
  • Modelovereenkomst ZZP
  • Raamovereenkomst Detachering

Zelf zzp’er?

Bent u zelf werkzaam als zzp’er? Ook voor u is het van belang dat u over een juridisch correcte overeenkomst tot opdracht beschikt. Die kunnen wij voor u opstellen of we kunnen uw overeenkomst tot opdracht controleren. Dit kan voorkomen dat de Belastingdienst achteraf hoge kosten in rekening brengt. Bovendien lopen veel zzp’ers tegen juridische problemen aan. Zo  komt het regelmatig voor dat een opdrachtgever ontevreden is over de werkzaamheden van een zzp’er en facturen onbetaald laat of ontbinding van de overeenkomst van opdracht en/of schadevergoeding eist.

De juristen van Groene Hart Juristen staan zzp’ers bij allerhande kwesties bij. Neem contact op en wij bekijken graag wat onze juristen voor u kunnen betekenen.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief