Menu

Onderwijsrecht

 

Als het aankomt op uw kind(eren) wilt u uiteraard het beste voor uw kind. Zo ook in het onderwijs. Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met een beslissing van de school of u bent van mening dat de school te weinig actie onderneemt om de prestaties en/of het welzijn van uw kind te bevorderen. Emoties spelen in een dergelijke situatie een grote rol en dat is niet altijd bevorderlijk voor de situatie.

Meld kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Ook is het mogelijk dat u zelf een studie volgt maar de opleiding niet doceert volgens de aan u verstrekte informatie of syllabus. Of u stopt halverwege uw studie en heeft het volledige lesgeld al betaald. Heeft u dan recht op teruggaaf van een gedeelte van uw lesgeld. Dit zal moeten worden onderzocht waarbij de omstandigheden van het geval zullen meewegen. De juristen van Groene Hart Juristen kunnen u adviseren of voor u in onderhandeling treden.

Hebt u een conflict met de school of bent u het ergens niet mee eens? Leg uw situatie dan aan ons voor. De juristen van Groene Hart Juristen kunnen vanuit een neutraal oogpunt samen met u de situatie bekijken, beoordelen wat de juiste strategie is en zo proberen het conflict op te lossen. Soms is een telefoontje of het sturen van een brief door een jurist voldoende om de school aan te zetten tot de gewenste actie of om met ze in gesprek te komen.

Meld kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief