Menu

Onze juridische specialisten

Mr. W.O. (Wynold) Dijkstra

Partner/jurist

Contractenrecht – Burenrecht – Bouwrecht – Incasso

Mw. C.C. (Carla) Ruijsbroek

Partner/jurist

Appartementsrecht – Bestuursrecht -Bouwrecht – Burenrecht – Contractenrecht –  Erfrecht – Huurrecht – Letselschade – Incasso

Mw. J. (Johanna) van Greevenbroek

Juridisch Secretarieel Medewerker

Mw. G. (Gabriëlla) Modderman

Copywriter

Mr. N. (Nasrien) Goelmohamed

Mediator Personen en Familierecht

Mr. M. (Maurits) van de Loo

Arbeidsrecht en Mediator Arbeidsrecht

Mr. Y. (Yvonne) Schmitz

Contractenrecht – Huurrecht – Sociaal zekerheidsrecht

Mr. D. (Dick) van Zoelen

Ambtenarenrecht

Ir. Ds. G.J. (Gerard) van der Schee

(Christen) Mediator en Coach Relatieherstel

Mr. J. (Jolene) Sandberg-Nelemans

Contractenrecht – Huurrecht – Arbeidsrecht – Incasso

Mr. J. (Joshua) de Boer

Arbeidsrecht – Ambtenarenrecht – Sociaal zekerheidsrecht

Dhr. H. (Hans) van Dongen

Arbeidsrecht – Sociaal zekerheidsrecht

Over ons

Ontstaan en bestaan
Groene Hart Juristen is opgericht in 2010 door mr. W.O. Dijkstra en is een rechtskundig adviesbureau in het Groene Hart van Nederland. Ons kantoor wordt ondersteund door een tiental juristen waardoor wij een full service bieden aan zowel ondernemers als particulieren. Een hoge klanttevredenheid en klantvriendelijkheid heeft er voor gezorgd dat wij in Nederland en op google goede referenties hebben opgebouwd. Groene Hart Juristen is daarmee een succesvol kantoor geworden waar onze mensen trots op zijn.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit twee partners, secretariële medewerkers, een copywriter en gespecialiseerde juristen en mediators, bijna 20 personen. Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening en zijn allround experts die u op alle rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Door onze werkwijze zijn wij erg flexibel en kunnen wij snel schakelen.

Dienstverlening
Wij hechten grote waarde aan onze dienstverlening en daarom werkt ons kantoor nauw samen met andere specialisten en werken wij met een vaste deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertiseonderzoeken en vertaalbureau.

Werkwijze
Wij werken op basis van uurtarief of een vastgesteld bedrag voor een bepaald product. U betaalt een vast bedrag voor bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden. U betaalt vooraf en binnen 24 uur neemt onze jurist contact met u op. Is of blijkt uw zaak niet op het aantal uren in te schatten, dan berekenen wij ons uurtarief en wordt er achteraf gefactureerd. Wilt u telefonisch sparren met onze jurist dan bieden wij u de mogelijkheid om voor 10, 20 of 30 minuten via een ideal-betaling in onze winkel uw tijd te kopen.

Tarieven 2021
Tarief zakelijke klanten € 160,- exclusief BTW
Tarief particuliere klanten € 160,- inclusief BTW.

Voor uitbestedingszaken worden in overleg andere tarieven gehanteerd.

Juridisch abonnement
Heeft u een rechtsbijstandsverzekering, ga er dan niet standaard vanuit dat alles binnen uw polis is afgedekt. In dat geval betaalt u een hoge prijs en bieden wij u een voordelig abonnement aan. U betaalt een vast maandelijks tarief en uw abonnement geeft per kalendermaand recht op 1 uur gratis juridische dienstverlening binnen de door u gekozen modules. Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van € 130,- (i.p.v. € 160,-) exclusief BTW voor ondernemers en voor particulieren geldt een gereduceerd uurtarief van € 140,- (i.p.v. € 160,-) inclusief BTW, waardoor uw korting als ondernemer € 30,- per uur bedraagt en als particulier  € 20,- per uur bedraagt.

Wist u dat wij 10% van de opbrengsten van ons juridisch abonnement geven aan een goed doel?

Wij zijn gevestigd in heel Nederland
Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Hanzeweg 10, 2803MC te Gouda, maar onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland. Wij werken met digitale systemen die AVG proof zijn, zodat wij uw zaak telefonisch of per email kunnen behandelen. Daarmee besparen wij u tijd en kosten. Wilt u graag alsnog een kennismakingsgesprek/adviesgesprek, dan kan dit op afspraak en bent u van harte welkom.
Onze locatie is zeer goed bereikbaar en direct gevestigd aan de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief