Menu

Onze experts

Johanna van Greevenbroek

Juridisch secretarieel medewerker

mr. N. (Nasrien) Goelmohamed

Mediator personen en familierecht

mr. W.O. (Wynold) Dijkstra

 Contractenrecht – Burenrecht – Bouwrecht – Incasso

mr. Y. (Yvonne) Schmitz

Contractenrecht – Sociaal zekerheidsrecht

mr. M. (Maurits) van de Loo

Mediator arbeidsrecht – arbeidsrecht

mr. D. (Dick) van Zoelen

Ambtenarenrecht

Over ons

Ontstaan en bestaan
Groene Hart Juristen is opgericht in 2010 door mr. W.O. Dijkstra en is een juridische organisatie in Gouda of wel in het midden van het Groene Hart. Onze organisatie wordt ondersteund door een tiental juristen waardoor wij een full service kunnen bieden aan zowel ondernemers als particulieren. In de afgelopen jaren zijn wij snel gegroeid en deze trend lijkt zich door te zetten. Dit komt mede door een hoge klanttevredenheid en klantvriendelijkheid.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit ZZP juristen en mediators en bieden een hoogwaardige dienstverlening en zijn allround experts die u op alle rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Door ons nieuwe werken zijn wij erg flexibel en kunnen wij snel schakelen indien dit nodig is. Onze organisatie kent een platte structuur zodat u snel contact heeft met uw behandelend jurist.

Dienstverlening
Wij hechten grote waarde aan onze dienstverlening en daarom werkt ons kantoor nauw samen met een aantal advocaten en deskundigen en wij werken met een vaste deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertiseonderzoek en vertaalbureau.

Tarieven
Onze tarieven voor zakelijke klanten bedragen € 150,- exclusief BTW en onze tarieven voor particuliere klanten bedragen € 130,- exclusief BTW. Wilt u het voordeliger? Lees dan zeker verder.

Werkwijze
Wij werken op verschillende manieren. Zo bieden wij prepaid producten aan. U betaalt een vast bedrag voor het opstellen van een contract. U betaalt vooraf en binnen 24 uur neemt onze jurist contact met u op.
Kunnen wij een zaak niet op het aantal uren inschatten dan vallen wij terug op ons uurtarief. De behandelend jurist zal in dat geval een inschatting maken van de in elk geval te maken uren en zullen deze uren op afkoop aan u worden gefactureerd. Indien er meer tijd nodig is, wordt u een upsell aangeboden voor afname van extra uren.
*Derdenkosten worden ten alle tijde doorbelast.

Juridisch abonnement
Wees voordeliger uit met een juridisch abonnement. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Ga er dan niet standaard vanuit dat alles binnen uw polis is afgedekt. Is dat het geval, dan betaalt u een hoge prijs. Wij bieden u een abonnement. U betaalt een vast maandelijks tarief en uw abonnement geeft per kalendermaand recht op 1 uur gratis bijstand binnen de door u gekozen modules. Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van € 130,- (i.p.v. € 150,-) exclusief BTW voor ondernemers en voor particulieren geldt een gereduceerd uurtarief van € 110,- (i.p.v. € 130,-) exclusief BTW. Uw korting bedraagt € 20,- per uur tegen een abonnement vanaf € 9,50. Aan het einde van de maand kijken wij of uw tijd is overschreden en ontvangt u een factuur voor de overschreden tijd.

Wist u dat wij 10% van de opbrengsten van ons juridisch abonnement geven aan een goed doel?

Waar zijn wij gevestigd?
Ons kantoor is gevestigd aan de Hanzeweg 10, 2803MC Gouda. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en direct gevestigd aan de A12. Er is voldoende parkeergelegenheid in het geval u een afspraak met ons heeft gemaakt. Wel proberen wij vanuit efficiency oogpunt afspraken te vermijden. Onze systemen zijn digitaal en veilig ingericht zodat wij uw zaak telefonisch en/of via de email kunnen behandelen Daarmee besparen wij u tijd en kosten.

Wilt u graag alsnog een kennismakingsgesprek. Dan kan dit op afspraak en bent u van harte welkom.

mr. W.O. (Wynold) Dijkstra

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief