Menu

Stel zelf uw rechtsbijstandspakket samen

Particulier abonnement.

Maak uw keuze uit de onderstaande modules. Uw abonnement geeft per dossier recht op 1 uur rechtsbijstand binnen de gekozen modules. Ons uurtarief van € 160,- inclusief BTW wordt direct in mindering gebracht op uw dossier. En heeft uw particuliere kwestie meer dan 1 uur nodig, dan bieden wij een korting van € 20,- op ons uurtarief.

U kunt uw abonnement te allen tijde uitbreiden of ons vragen om een maatwerk oplossing. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van de modules, dan helpen wij u daar graag telefonisch mee.

Gereduceerd Uurtarief

Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van € 140,- (i.p.v. € 160,-) inclusief btw. Zo profiteert u van een korting per dossier van € 160,- en daarnaast ook nog van een korting van € 20,- per uur.

Voorbeeld
U wilt een vaststellingsovereenkomst voorleggen aan een jurist. U heeft de module werk en inkomen opgenomen in uw abonnement. De jurist besteedt in totaal 2 uur aan deze opdracht. U ontvangt een vergoeding van 1 uur. Voor het resterende uur betaalt u € 140,- inclusief btw.

* De vergoeding van 60 minuten kan niet worden opgespaard en de korting op het uurtarief geldt alleen binnen de gekozen modules.

* Na beëindiging van het abonnement kunt u gedurende 2 jaar lang geen gebruik maken van onze abonnementsdiensten. Hiervoor is gekozen om eventueel misbruik tegen te gaan.

Maandelijkse betaling

Het honorarium, en eventuele kosten in uw dossier, worden maandelijks in rekening gebracht. Wij helpen u graag. In tegenstelling tot verzekeraars sluiten wij geen lopende zaken uit. U bent dus echt vrij in het samenstelling van uw juridisch abonnement. Toch liever geen abonnement? Eenmalig gebruik maken van onze diensten kan uiteraard ook. U betaalt dan wel het reguliere uurtarief van € 160,- inclusief btw.

U kunt het abonnement alleen online afsluiten. Na de aanvraag ontvangt u een bevestiging per email en is uw abonnement geldig.

 

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief