Menu

Waarom een abonnement?

U heeft een geschil met uw buren, bijvoorbeeld over een heg of een overhangende tak. Of u huurt een woning en uw verhuurder komt zijn verplichtingen niet na. Of u krijgt uw salaris niet uitbetaald.
Deze en vele andere situaties handelen onze juristen voor u af. Kies de modules die het beste bij u passen.

Wat is het verschil met een rechtsbijstandsverzekering?

Wij geloven dat een juridisch abonnement een antwoord is op rechtsbijstandsverzekeringen. We willen recht toegankelijk maken zonder allerlei voorwaarden. Als u een rechtsbijstandsverzekering afsluit kunt u een gebeurtenis of een kwestie waar juridische gevolgen aan vast zitten niet alsnog verzekeren. De wet stelt voor verzekeringen namelijk de voorwaarde dat er sprake moet zijn van een onzekere gebeurtenis. Met een juridisch abonnement van Groene Hart Juristen kunt u wel een eerdere gebeurtenis afdekken. Een rechtsbijstandsverzekering stelt als voorwaarde dat er sprake moet zijn van een geschil en daarna is uw zaak pas gedekt. Bij Groene Hart Juristen kunt u ten alle tijde met uw vragen terecht, dus ook als er geen geschil is. Wij kunnen uw vragen in de meeste gevallen binnen de 60 minuten beantwoorden onder het juridisch abonnement van Groene Hart Juristen. Maandelijks dekken  wij namelijk 60 minuten Ook kunt u bij een rechtsbijstandsverzekeraar geen contracten laten opstellen onder uw verzekeringspolis omdat er sprake moet zijn van een geschil. Bij het abonnement van Groene Hart Juristen kan dat wel en pakt u direct uw voordeel bij het juridisch abonnement. Tot slot werken rechtsbijstandsverzekeraars met allerlei uitsluitingsclausules die alsnog uw zaak niet dekken. In een abonnement van Groene Hart Juristen wordt niet gewerkt met uitsluitingsclausules. Het gaat bij ons om onze dienstverlening aan u. U staat centraal.

Groene Hart Juristen

Wanneer u kiest voor rechtsbijstand door de juristen van Groene Hart Juristen kiest u voor:

  • Lage kosten
  • Vaste maandelijkse prijs
  • Doorlopende rechtsbijstand in de door u gekozen modules
  • Een team van 10 gespecialiseerde juristen
  • Juristen die zich 100% voor uw zaak inzetten

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief