Menu

Geldzaken

Hebt u een aanmaning van een schuldeiser of een brief van een incassobureau ontvangen? Vaak worden er extra kosten in rekening gebracht, zoals buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente. Als u niet alsnog betaalt, kan de zaak worden doorgestuurd naar de deurwaarder en kunt u worden gedagvaard om voor de rechter te verschijnen.

Het innen van geld is gebonden aan wettelijke regels, waarvan schuldeisers niet altijd op de hoogte zijn. Het komt regelmatig voor dat een verkeerde procedure wordt gevolgd en dat te hoge extra kosten worden gevorderd. De hoogte van de incassokosten is afhankelijk van de hoogte van de rekening die u moet betalen en is gebonden aan een wettelijk maximum.

Bent u het niet eens met een rekening, kunt u deze niet betalen of twijfelt u of extra kosten terecht in rekening zijn gebracht? Onze juristen adviseren u graag over de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief