Menu

Geldzaken

Geschil over een betaling

U ontvangt een brief over een betalingsachterstand of een aanmaning. U bent het hier niet mee eens. Doet u niets, dan worden er vaak extra kosten in rekening gebracht, zoals buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente. Betaalt u dan nog steeds niet, dan wordt er vaak een deurwaarder ingeschakeld. Laat het niet zo ver komen. Onze juristen voeren tijdig verweer en zo wordt onnodig oplopende kosten voorkomen. Wij lossen uw conflict op.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Bent u het niet eens met een rekening, kunt u deze niet betalen of twijfelt u of extra kosten terecht in rekening zijn gebracht? Onze juristen adviseren u graag over de juridische mogelijkheden en eventuele vervolgstappen.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief