Menu

Inkomen

Wanneer uw inkomen wegvalt of onzeker wordt, heeft dit een grote impact. Ook kan er een kettingreactie ontstaan, met als gevolg dat de vaste lasten niet meer opgebracht kunnen worden en de schuldeisers zich opstapelen. De juristen van Groene Hart Juristen zijn gespecialiseerd in zaken rondom inkomen en helpen u graag om uw inkomen te herstellen of het maximale uit uw situatie te halen.

Loon

Rondom loon kunnen verschillende juridische geschillen en problemen ontstaan. Er kan bijvoorbeeld onenigheid ontstaan over de hoogte van het loon of een loonachterstand. Ook kan er sprake zijn van een loonstop vanwege het faillissement van de werkgever of vanwege het niet meewerken aan re-integratie door de werknemer. Ook kan er beslag zijn gelegd op het loon. In al deze gevallen staan de juristen van Groene Hart Juristen voor u klaar.

Uitkeringen

Heeft u recht op een uitkering of wordt uw uitkering verlaagd of stopgezet? Of is ten onrechte besloten dat u geen recht heeft op een uitkering? Onze juristen informeren u graag over uw rechtspositie en vechten waar nodig een besluit over uw uitkering aan. Onze juristen hebben ruime ervaring op het gebied van uitkeringen, waaronder WW, Ziektewet, WIA, AOW, ANW en studiefinanciering.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief