Menu

Werk

Hulp bij ontslag

Wilt u hulp bij ontslag? Bijvoorbeeld omdat u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Dan zit u bij Groene Hart Juristen goed. Een snelle kosteloze check laat zien dat wij in de meeste gevallen een beter resultaat voor u uit onderhandelen. Een hogere ontslagvergoeding – zeker van uw ww-rechten – beter naar een andere baan.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Dagelijks behandelen wij vele vaststellingsovereenkomsten met een hogere ontslagvergoeding en stellen wij uw ww-rechten veilig.

Ontslag – ziektemelding – disfunctioneren

Een goede baan is een mooi voorrecht. Toch kunnen werkomstandigheden snel veranderen en bent u ineens in een conflict met uw werkgever terecht bent gekomen. U wordt geconfronteerd met (dreigend) ontslag, uw werkgever is van mening dat u niet goed op uw werk functioneert of uw salaris wordt niet meer betaald of u ervaart problemen omtrent uw ziektemelding.  

WIA of WGA of een ander uitkering

Minstens even lastig is  het als u een WIA of een WGA uitkering ontvangt en het UWV verlaagt of stopt uw uitkering. Dat heeft grote gevolgen voor uw persoonlijke omstandigheden. Dit geldt natuurlijk ook als u een uitkering ontvangt voor WW, Ziektewet, AOW, ANW of een andere uitkering U wilt weten of er geen fout is gemaakt door de uitkeringsinstantie omdat zij u verkeerd hebben begrepen of omdat er niet goed naar uw persoonlijke omstandigheden is gekeken. Omdat er veel ingewikkelde regels gelden rondom uitkeringen is het verstandig om u bij te laten staan door onze juristen die hiermee vertrouwd zijn. 

Voor elke vorm van een arbeidsconflict met een werkgever of een uitkeringsinstantie kunt u met een juist advies terecht bij onze juristen.  Klik op één van de blokken hieronder om te zien waarmee wij u kunnen helpen. 

Zaken die regelmatig voorkomen zijn onder andere conflicten met werkgevers, (dreigend) ontslag, achterstallige betaling van salaris en problemen omtrent ziekmelding en re-integratie.

In ons pand werken dagelijks arbeidsjuristen met succes aan ontslagzaken! Daar staan wij om bekend.

Meld kosteloos uw geschil.

Meld bij ons kosteloos uw geschil zodat wij u vrijblijvend een passend voorstel kunnen doen. Wij verzoeken u alvast stukken aan te leveren, bijvoorbeeld concept vaststellingsovereenkomst, een ontslagbrief, een brief van het UWV of andere correspondentie die met uw kwestie te maken heeft. U kunt deze kosteloos in onze beveiligde omgeving uploaden.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

 

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief