Menu

Vaststellingsovereenkomst

Hulp bij ontslag ?

Wilt u hulp bij ontslag? Bijvoorbeeld omdat u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Dan zit u bij Groene Hart Juristen goed. Een snelle kosteloze check laat zien dat wij in de meeste gevallen een beter resultaat voor u uit onderhandelen. Een hogere ontslagvergoeding – zeker van uw ww-rechten – beter naar een andere baan.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

mr. Sandberg-Nelemans helpt u graag verder met een hogere ontslagvergoeding!

Heeft u een concept vaststellingsovereenkomst ontvangen? Dan adviseren wij u deze alvast te uploaden via onze button “Meld kosteloos uw geschil” op de homepage. Zo kunnen wij u een gericht voorstel doen om uw vaststellingsovereenkomst te controleren en/of te onderhandelen met uw werkgever.

Een ontslagregeling aangaan en deze ontslagregeling schriftelijk vastleggen in een vaststellingsovereenkomst is een keuze om een arbeidsconflict te voorkomen. Samen met uw werkgever maakt u afspraken die worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst om samen tot een goed einde van het dienstverband te komen. De afspraken worden juridisch vastgelegd en zijn bindend. U gaat een vaststellingsovereenkomst meestal aan als er sprake is van een arbeidsconflict, een reorganisatie of na het langdurig ziek zijn. Groene Hart Juristen geeft u graag over uw vaststellingsovereenkomst juridisch advies.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Controleer vaststellingsovereenkomst

In een vaststellingsovereenkomst worden afspraken gemaakt die juridische gevolgen hebben. U maakt afspraken over wanneer uw dienstverband eindigt, een juridische vergoeding met emolumenten zoals vakantiedagen, overwerk, reiskostenvergoeding of een dertiende maand en of er nog sprake is van een concurrentiebeding. Een vaststellingsovereenkomst laten controleren is van belang omdat het UWV bij een verkeerde regeling geen WW-uitkering toekent. U bent dan volgens het UWV verwijtbaar werkloos. De juristen van het Groene Hart adviseren u over deze afspraken en zorgen dat uw uitkering daarmee gewaarborgd blijft.

Gevolgen van ondertekenen vaststellingsovereenkomst

Als u een vaststellingsovereenkomst ondertekend dan is dit juridisch bindend en kan het ontslag niet meer worden teruggedraaid. Na het ondertekenen heeft u nog twee weken bedenktijd. U kunt dan terugkomen op uw besluit en de getekende overeenkomst ongedaan maken.

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Meld kosteloos uw geschil. Groene Hart Juristen controleert graag het (concept) van uw vaststellingsovereenkomst en geeft u hierbij advies. Wij streven er altijd naar om een juridische vergoeding bij werkgever te vragen. Daarmee zijn uw kosten beperkt of betaalt u soms zelfs helemaal niets.

 

Onze juristen

Onze rechtshulpverleners

Onze jurist mr. M. van de Loo heeft al ruim 20 jaar ervaring en meer dan 2000+ arbeidsrechtelijke dossiers behandeld. Tevens is mr. van de Loo geregistreerd mediator in het arbeidsrecht.

 

Onze jurist mr. J.W. de Boer heeft ruim 7 jaar ervaring als arbeidsrechtjurist en heeft inmiddels ruim 500+ arbeidsrechtdossiers behandeld. mr. de Boer is een bekwaam onderhandelaar en weet met een gedegen aanpak arbeidszaken met succes te behandelen en af te ronden.

Onze jurist de heer H. van Dongen heeft ruim 30 jaar ervaring en meer dan 2000+ arbeidsrechtelijke dossiers behandelend. De heer van Dongen kan feilloos onderhandelen met werkgevers en weet goede resultaten te boeken voor onze cliënten.

Onze juriste mr. J.J.M.L. Sandberg-Nelemans heeft ruime ervaring met het behandelen van arbeidsrechtelijke dossiers. Of het nu gaat om ontslag, ziekte, reorganisatie of een conflict met een werkgever. Met ruim 500+ arbeidsrechtelijke dossiers weet zij kundig en voortvarend dossiers te behandelen en af te wikkelen.

Onze juriste mr. Y.S. Schmitz heeft ruim 500+ dossiers behandelend en niet alleen arbeidsrechtelijke dossiers, ook op rechtsgebied sociaal zekerheidsrecht heeft zij grote kennis. Heeft u een probleem met een instantie als het UWV of een andere instantie, dan kunnen wij u bijstaan in deze kwestie.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief