Menu

Vaststellingsovereenkomst Juridisch Advies

Heeft u een concept vaststellingsovereenkomst ontvangen? Dan adviseren wij u deze alvast te uploaden via onze button “Meld kosteloos uw geschil” op de homepage. Zo kunnen wij u een gericht voorstel doen om uw vaststellingsovereenkomst te controleren en/of te onderhandelen met uw werkgever.

Een ontslagregeling aangaan en deze ontslagregeling schriftelijk vastleggen in een vaststellingsovereenkomst is een keuze om een arbeidsconflict te voorkomen. Samen met uw werkgever maakt u afspraken die worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst om samen tot een goed einde van het dienstverband te komen. De afspraken worden juridisch vastgelegd en zijn bindend. U gaat een vaststellingsovereenkomst meestal aan als er sprake is van een arbeidsconflict, een reorganisatie of na het langdurig ziek zijn. Groene Hart Juristen geeft u graag over uw vaststellingsovereenkomst juridisch advies.

Controleer vaststellingsovereenkomst

In een vaststellingsovereenkomst worden afspraken gemaakt die juridische gevolgen hebben. U maakt afspraken over wanneer uw dienstverband eindigt, een juridische vergoeding met emolumenten zoals vakantiedagen, overwerk, reiskostenvergoeding of een dertiende maand en of er nog sprake is van een concurrentiebeding. Een vaststellingsovereenkomst laten controleren is van belang omdat het UWV bij een verkeerde regeling geen WW-uitkering toekent. U bent dan volgens het UWV verwijtbaar werkloos. De juristen van het Groene Hart adviseren u over deze afspraken en zorgen dat uw uitkering daarmee gewaarborgd blijft.

Gevolgen van ondertekenen vaststellingsovereenkomst

Als u een vaststellingsovereenkomst ondertekend dan is dit juridisch bindend en kan het ontslag niet meer worden teruggedraaid. Na het ondertekenen heeft u nog twee weken bedenktijd. U kunt dan terugkomen op uw besluit en de getekende overeenkomst ongedaan maken.

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Meld kosteloos uw geschil. Groene Hart Juristen controleert graag het (concept) van uw vaststellingsovereenkomst en geeft u hierbij advies. Wij streven er altijd naar om een juridische vergoeding bij werkgever te vragen. Daarmee zijn uw kosten beperkt of betaalt u soms zelfs helemaal niets.

Wij helpen u graag verder. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Groene Hart Juristen?

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief