Menu

Bouwrecht

Als particulier kunt u, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw, te maken krijgen met verschillende aspecten op het gebied van bouwrecht. Bouwgebreken (lekkages, verzakking, constructiefouten, een kapot riool enz.), maar ook aan zogenaamde verborgen gebreken of schade aan uw woning.

Bij nieuwbouw kunt u ook te maken krijgen met bijvoorbeeld een architect en een aannemer (aannemingsovereenkomst), maar ook met de overheid (vergunningen).

Meld bij ons kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Aannemingsovereenkomst voor bouw
Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning krijgt u te maken met een aannemingsovereenkomst. In deze overeenkomst worden afspraken vastgelegd met betrekking tot die bouw. Voor de totstandkoming van een aannemingsovereenkomst voor bouw heeft de wetgever speciale regels opgesteld. De juristen van Groene Hart Juristen kunnen de aannemingsovereenkomst voor u checken. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Omgevingsvergunning voor bouwen
U kunt niet zomaar overal gaan (ver)bouwen. Voor de (ver)bouw van een woning hebt u vaak een omgevingsvergunning voor bouwen van de gemeente nodig.

Wilt u weten of u vergunningvrij mag (ver)bouwen of dat u een vergunning nodig hebt? Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente m.b.t. tot de omgevingsvergunning of bent u reeds in conflict met de gemeente? Neem contact met ons op. De juristen van Groene Hart Juristen staan voor u klaar en kijken graag met u mee.

Meld bij ons kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief