Personen- en familierecht

Iedereen kan te maken krijgen met conflicten binnen de familiesfeer. Bij deze conflicten kunnen de emoties vaak erg hoog oplopen. In een dergelijk conflict kunnen deze emoties ervoor zorgen dat er geen heldere kijk op de realiteit meer is en worden makkelijk verkeerde beslissingen gemaakt. Zoek in ieder geval tijdig juridische hulp voordat de gemoederen te hoog oplopen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Je hoeft er niet alleen voor te staan.

Meld kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

Huwelijk en samenwonen
Wat zijn de voor- en nadelen van een huwelijk ten opzichte van een samenlevingsovereenkomst en andersom? Kiest u bij een huwelijk voor gemeenschap van goederen of voor huwelijkse voorwaarden? In welke situatie(s) zou u beter voor huwelijkse voorwaarden kunnen kiezen? De juristen van Groene Hart Juristen kunnen u antwoord geven op al deze vragen.

Echtscheiding
Binnen het familierecht is de echtscheiding een van de meest voorkomende conflicten. Denk aan zaken als co-ouderschap, boedelverdeling, (achterstallige) alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden. De juristen van Groene Hart Juristen staan in een dergelijke situatie graag voor u klaar. Zo hebt u daar, in deze toch al vervelende periode, geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van goed juridisch advies.

In het geval het conflict, ondanks de inspanningen van onze juristen, toch uitloopt op een procedure waarbij verplichte procesvertegenwoordiging van een advocaat nodig is, zullen wij u doorverwijzen.

Omgangsregeling en alimentatie
Bent u gescheiden en heeft u kinderen waarbij een omgangsregeling is getroffen, maar één van de (ex) partners zich hier niet aanhoudt? Een gang naar de rechter is een mogelijkheid. U kunt ook door middel van bemiddeling tot een goed gesprek komen waarbij u en uw (ex) partner zich aan de regeling zullen houden. Een achterstand in het ontvangen van alimentatie? Veel redenen kunnen hier aan ten grondslag liggen. Wij schrijven de andere partij graag voor u aan.

Meld kosteloos uw geschil.

U kunt uw geschil kosteloos bij ons insturen zodat wij u een passend en vrijblijvend voorstel kunnen doen.

mr. N. (Nasrien) Goelmohamed

Mediator personen en familierecht