Menu

Letselschade

Bent u onlangs betrokken geweest bij een verkeersongeval en hebt u daarbij letselschade opgelopen? Of hebt u op een andere manier letselschade opgelopen? Bent u bijvoorbeeld vanwege slechte arbeidsomstandigheden niet meer in staat uw werkzaamheden uit te voeren? Of hebt u lichamelijk letsel opgelopen door een medische fout?

Wanneer u buiten uw schuld om letselschade oploopt, bent u hier niet aansprakelijk voor en hebt u recht op een schadevergoeding. Uiteraard wilt u dan een zo hoog mogelijke schadevergoeding ontvangen, maar het is niet onwaarschijnlijk dat u daarvoor niet over de vereiste juridische kennis beschikt. De juristen van Groene Hart Juristen beschikken wél over deze juridische kennis en helpen u graag bij eventuele letselschade. Neem contact met ons op en leg uw situatie aan ons voor.

Kosten

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat rechtshulp veel geld kost. Is het ongeval niet door u zelf veroorzaakt en bent u niet schuldig? Dan verhalen wij de kosten op de veroorzaker van het ongeval of zijn of haar rechtsbijstandsverzekeraar.

Mocht u zelf schuldig zijn aan een ongeval, dan zullen wij vooraf heldere tarieven met u afspreken zodat u niet achteraf wordt geconfronteerd met hoge kosten.

Kosteloos uw geschil melden

Vooraf willen wij graag weten wat zich precies heeft afgespeeld. Het melden van uw geschil is dan ook gratis zodat wij u vooraf duidelijk kunnen laten wat u van ons kunt verwachten. Klik dan ook op deze link om uw ongeval of situatie aan ons voor te leggen.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief