Menu

Letselschade

Bent u onlangs betrokken geweest bij een verkeersongeval en hebt u daarbij letselschade opgelopen? Of hebt u op een andere manier letselschade opgelopen? Bent u bijvoorbeeld vanwege slechte arbeidsomstandigheden niet meer in staat uw werkzaamheden uit te voeren? Of hebt u lichamelijk letsel opgelopen door een medische fout?

Wanneer u buiten uw schuld om letselschade oploopt, bent u hier niet aansprakelijk voor en hebt u recht op een schadevergoeding. Uiteraard wilt u dan een zo hoog mogelijke schadevergoeding ontvangen, maar het is niet onwaarschijnlijk dat u daarvoor niet over de vereiste juridische kennis beschikt. De juristen van Groene Hart Juristen beschikken wél over deze juridische kennis en helpen u graag bij eventuele letselschade. Neem contact met ons op en leg uw situatie aan ons voor.

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief