Menu

Een ongeluk op de A12 met letsel. Hulp bij verkeer en letsel.

verkeer en letsel

Frits Spits remde voor de rood opdoemende achterlichten op de A12 richting Den Haag. Verderop was door plotselinge hagel een aanrijding gebeurd.

Hoewel Frits goed oplette in het verkeer deed Gerben Snel dat niet en knalde 💥 met een harde klap op de Prius van Frits.  De ravage was groot.

Een vervelende pijn in Frits zijn nek maakt dat Frits wekelijks naar de fysiotherapeut moet. Omdat Frits ondernemer is, is zijn schade erg groot en wil hij graag juridische hulp van één van de juristen van het Groene Hart.

Het belang van deze blog is dat wij u willen wijzen op onvoorziene schadeposten waar u niet direct rekening mee heeft gehouden. Ook deze kunt u claimen bij de (verzekering van) tegenpartij. Als de schuld bij de tegenpartij ligt kunnen wij u kosteloos helpen omdat wij de schade bij de verzekering van de tegenpartij kunnen claimen.

Voor de juiste rechtshulp kunt u bellen naar 088-1165500 of meld kosteloos uw geschil op onze HomePage www.groenehartjuristen.nl

 

Publicatie 16 april 2021

Auteur Team Groene Hart Juristen

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

088 11 65 500

Onze voordelen

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Heeft u een geschil?

Meld kosteloos uw geschil

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief