Menu

20 minuten juridisch advies

39.00 incl. BTW

Kort juridisch advies nodig? Maak dan gebruik van de 20 minuten jurist om jouw vraag voor te leggen. 

Hoe werkt het? Bestel 20 minuten juridisch advies en reken af via Ideal. Noteer tijdens het afrekenen kort waar uw vraag over gaat en wanneer u gebeld wilt worden. Nadat de betaling succesvol is afgerond neemt onze jurist op het aangegeven tijdstip en anders uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Categorie:

Beschrijving

Jouw 20 minuten jurist

In het dagelijks leven kan je al snel als ondernemer of als particulier tegen een juridische vraag aanlopen. Dan wil je snel geholpen worden door een professional zodat je weet waar je rekening mee moet houden of welke stappen er genomen moeten worden.

Hoe werkt de 20 minuten jurist?

Bestel online via ideal de 20 minuten jurist om jouw vraag voor te leggen. Nadat de betaling succesvol is afgerond neemt onze jurist de volgende werkdag of op de afgesproken tijdstip contact met je op.

Tijdens de bestelling ontvangen wij graag een korte beschrijving waar de situatie over gaat. 

Voordelen

Direct persoonlijk contact

Je wordt snel verder geholpen

Helder en duidelijk advies

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief