VVE

Heeft u een geschil met een van de bewoners?

Wij bieden brieven op maat gemaakt aan welke wij aan het VvE lid kunnen sturen namens u.
Ook kunnen wij voor u proberen om te bemiddelen in het geschil. U bent tenslotte allemaal buren van elkaar. Soms kan een onafhankelijke partij uitkomst bieden om het geschil tussen het bestuur en het VvE lid aan te horen en te adviseren.

Betaalt het VvE lid niet binnen de gestelde termijn zijn/haar VvE bijdrage?

Ook hier kunnen wij voor u de incasso’s verzorgen met betrekking tot de achterstallige VvE-bijdrage(n). Wacht u niet te lang hiermee want de vordering loopt alleen maar op. Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van uw vordering(en). Wij sturen dan de debiteur een aangetekende brief met het verzoek uw vordering binnen vijf dagen te betalen (eventueel met een verhoging conform uw splitsingsakte). Blijft betaling uit dan volgt een tweede aangetekende brief en worden er naast uw vordering ook buitengerechtelijke kosten en wettelijke rente aangezegd. Deze laatste brief is de zogenaamde 14-dagen brief en voldoet aan alle voorwaarden ter voorbereiding (indien nodig) op de gerechtelijke procedure. De kosten voor het aangetekend verzenden worden wel bij u in rekening gebracht.

Heeft u advies nodig bij uw bestuurszaken?

Het kan voorkomen dat u als bestuurder van de VvE tegen bepaalde zaken aanloopt die u graag uitgezocht ziet worden door een professional. Dit kan juridisch advies zijn of bijvoorbeeld dat u twijfelt over een te nemen besluit of wat zijn de rechten en plichten van een bestuurder. Wij adviseren u graag hierbij.

Heeft u vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" indicates required fields

Naam*