Achterstallig onderhoud bedrijfspand

Achterstallig onderhoud van je bedrijfspand is een vloek voor zowel huurder als verhuurder. Als verhuurder baal je ontzettend, want het tast de staat van je investering aan. Voor de huurder is het echter ook niet echt positief, wanneer je visitekaartje er niet goed uitziet. Er liggen vaak uitdagingen aan ten grondslag, zoals financiële problemen. Hoe ga je hier als verhuurder mee om?

Onhoud en renovatie in de huurovereenkomst

Onze juristen vertellen je zo over rechten en plichten, aangaande het bedrijfspand. Achterstallig onderhoud is een ernstige zaak en betekent meestal ook niet-nakoming van de zakelijke huurovereenkomst. In de huurovereenkomst wordt vaak een verdeling opgenomen, waardoor beide partijen weten wie waardoor verantwoordelijk is. Soms kan het ook zo zijn dat je te maken hebt met renovaties, maar wat ben je dan wettelijk verplicht? En wat kun je verwachten van de huurder?

Bij Groene Hart Juristen bekijken we de zaak graag positief, maar realistisch. We weten wat je kunt verwachten en hoe we jou helpen om je zaak tot een goed einde te brengen. Bel ons vandaag nog!

Heeft u vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" indicates required fields

Naam*