Opstellen overeenkomsten

Contract laten opstellen

Als ondernemer wilt u geen gedoe met allerlei juridische issues. Gewoon een helder en duidelijk contract zodat u op een snelle en goede manier zaken kunt doen met uw klant of leverancier of een partner waarmee u zaken doet.

Bij Groene Hart Juristen zit een voltallig team klaar dat dagelijks alle soorten contracten opstelt, beoordeelt en aanpast. Onze ervaren juristen weten waar zij op moeten letten. Zij staan in nauw contact met u om uw contract af te stemmen op uw wensen en behoeften. En onze organisatie staat bekend om haar kwaliteit en de prettige manier van samenwerking met haar cliënten.

Juridische documenten opstellen

Snel en voordelig een juridisch document opstellen? Laat uw gegevens achter. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. We bespreken samen uw wensen en u ontvangt van ons vrijblijvend een aanbod op maat.

Een conflict over een contract?

Dagelijks behandelen onze juristen conflicten over contracten. Wilt u snel een oplossing, dan staan onze juristen u graag bij. We bekijken vrijblijvend uw zaak en komen met een passend voorstel om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. We beoordelen uw rechtspositie,  helpen u in de onderhandelingen met de tegenpartij  en mocht het nodig zijn staan we u bij in een gerechtelijke procedure.

Meld kosteloos uw geschil

Vrijblijvend een voorstel ontvangen? Meld dan kosteloos uw geschil via onze beveiligde omgeving.

De juristen van het Groene Hart staan bekend om hun daadkrachtig optreden, effectief onderhandelen en komen snel tot een oplossing.

Juridisch advies contracten

Wilt u weten wat uw rechten zijn en welke stappen u het beste kunt nemen. Onze juristen bestuderen snel uw rechtspositie en geven u een helder en duidelijk schriftelijk advies zodat u weet wat uw kansen zijn.

Onze diensten

Onderhandelen is meestal de beste manier om snel tot een oplossing te komen. Als ondernemer weet u dat. Laat onze ervaren juristen voor u onderhandelen zodat u met werk kunt doorgaan en zelf niet onnodig tijd en geld verliest. Wij ontzorgen u volledig in het onderhandelingsproces.

Procederen kan onvermijdelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat u een dagvaarding heeft ontvangen of omdat de andere partij niet gaat meewerken. In dat geval kan een rechterlijke uitspraak uitkomst bieden maar behaalt u ook een vonnis die duidelijkheid geeft tussen u en uw tegenpartij. Onze juristen hebben zeer veel proceservaring in rechtbanken en staan u graag bij om uw recht te behalen.

Incasso
Een geschil over een contract gaat vaak samen met een financieel belang. Bijvoorbeeld, u levert niet of niet goed, dus wij betalen niet. Althans, dat zegt de andere partij. Daardoor kunt u een geldvordering hebben op een klant of eist een leverancier van u een geldbedrag. Onze juristen zijn binnen Groene Hart Juristen dagelijks bekend met het starten van incassotraject maar ook het voeren van verweer tegen incasso’s. Door u te ontzorgen staan wij u graag bij.

Mediation
Een oplossing via een mediator? Dat is niet waar iedere ondernemer bij stil staat. Toch kan het in uw belang zijn en die van uw handelspartner als u in een geschil bent verwikkeld omdat u in de toekomst graag zaken wilt blijven doen. Als alle partijen vrijwillig meewerken aan mediation kunnen onze mediators zorgdragen voor een oplossing waar u niet aan heeft gedacht. Dit komt omdat partijen teveel emotioneel betrokken zijn bij de kwestie en de mediator los staat van het geschil. Via een mediationovereenkomst worden er afspraken gemaakt die een oplossing bieden. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" indicates required fields

Naam*