Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn jouw vangnet. Als ondernemer is het essentieel om jezelf goed in te dekken, maar ook je klanten te laten weten hoe zakendoen met jou eruitziet. Je kunt bij Groene Hart Juristen modelvoorwaarden aanschaffen, jouw bestaande voorwaarden laten controleren of ze laten opstellen.

Waarom zijn algemene voorwaarden nodig?

Algemene voorwaarden beschermen jou als ondernemer, maar verschaffen jouw afnemers ook duidelijkheid. Dit document is niet verplicht, maar het is absoluut aanbevolen om ze wel te gebruiken. Je dekt je op deze manier in voor risico’s en leidt je aansprakelijkheid in goede banen. Het is net als een voetbalwedstrijd; beide partijen hebben regels om zich aan te houden. Doordat ze zijn vastgelegd, heb je nog meer duidelijkheid en bescherming.

Wat staat er in de algemene voorwaarden?

  • Wat is de levertijd en wat gebeurt er als deze niet wordt nagekomen?
  • Hoe wordt de betaling voldaan, op welke termijn en wat gebeurt er bij niet tijdige betaling?
  • Hoe lossen we eventuele geschillen op?
  • Wie is er verantwoordelijk voor het transport van goederen en welke verzekering is van toepassing?
  • Is er sprake van garantie of extra garantie?
  • Hoe is de aansprakelijkheid geregeld?

Algemene voorwaarden laten opstellen of controleren

Wil jij jouw algemene voorwaarden laten opstellen of controleren, dan ben je bij Groene Hart Juristen aan het juiste adres. Dit klinkt misschien cliché, maar er is geen andere manier om dit te zeggen. Wij beschermen jou, helpen je alles in goede banen te leiden en denken mee over de toekomst. Neem direct contact op, als jij vragen hebt over algemene voorwaarden opstellen of optimaliseren.

Heeft u vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" indicates required fields

Naam*