Menu

Actie!!! Steun een goed doel en ontvang gratis algemene voorwaarden t.w.v. €499,00 bij een juridisch abonnement. Mis deze kans niet! Actie eindigt 30 september 2017

Nog nooit eerder hebben wij zo’n scherpe actie gehad voor ondernemers waarbij u ook nog eens een goed doel steunt. Sluit nu een juridisch abonnement af en wij stellen gratis uw algemene voorwaarden voor u op t.w.v. € 499,00 ex BTW. Deze actie is geldig tot en met zaterdag 30 september.

Stel zelf uw juridisch abonnement samen

Hoe vraagt u het abonnement aan. Klik op bovenstaande link. Ga vervolgens naar pakket samenstellen. Kies tenminste drie modules (het bedrag is zichtbaar) en vul uw gegevens in. Klik vervolgens op pakket aanvragen en u ontvangt automatisch de aanvraagformulieren per email. Vul deze formulieren volledig in en schrijf het woord pakket actie september 2017 er op. U kunt de formulieren ondertekend scan-to-mail aan ons retourneren. Vervolgens nemen wij contact met u op nadat onze administratie de formulieren heeft verwerkt. Delen wordt zeer op prijs gesteld.

Wij steunen stichting Arcus. 10% van het totale opbrengst van de abonnementen gaat naar deze stichting en helpt mensen in nood.

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe abonnementhouders.

Heeft u vragen?

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen met al uw vragen.

088 11 65 500

Onze voordelen

  • Helder en duidelijk advies
  • Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak
  • Betrokken en persoonlijk
  • Transparante en schappelijke tarieven
  • 100% voor uw zaak

Heeft u een geschil?

Meld kosteloos uw geschil

Wij geven een helder en duidelijk advies en zetten ons voor meer dan 100% in voor uw zaak. Maar wat ons echt onderscheidt van anderen is onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij spreken niet van cliënten maar klanten en onze gastvrijheid zorgt ervoor dat de drempel voor u niet zo hoog is. Geen sjiek kantoor wel een sjieke aanpak.

Contact
Vragen? Bel of mail ons!

Hanzeweg 10, 2803 MC, Gouda

088 11 65 500
info@groenehartjuristen.nl
Nieuwsbrief